Se incarca...

Termeni si conditii de utilizare a Sistemului Electronic de Achizitii Directe (S.E.A.D)

 

Utilizarea platformei Sistem Electronic Achizitii Directe (S.E.A.D) de catre dumneavoastra constituie acceptarea in mod expres a tuturor prevederilor continute in prezentele Termeni si Conditii, precum si garantarea faptului ca ati implinit varsta de 18 ani, sunteti reprezentantul legal al unei societati sau dispuneti de toate prerogativele, imputernicirile si capacitatea necesara de a angaja persoana juridical pe care il reprezentati, cu efecte obligatorii pentru toate partile interesate. In cazul oricaror obiectiuni fata de prevederile prezentelor Termeni si Conditii, utilizarea platformei SEAD este interzisa.

 

Descrierea serviciilor

S.E.A.D. este Sistemul Electronic de Achizitii Directe al Universitatii de Vest din Timsoara.

S.E.A.D. este un sistem informatic de utilitate publica, utilizat de Universitateta de Vest din Timsioara, in scopul efectuarii de achizitii publice directe prin mijloace electronice.

 

Inregistrare si conditii speciale pentru companii

In cazul inregistarii in SEAD, companiilor si persoanelor fizice autorizate li se vor solicita urmatoarele obligatorii:

date privind numele firmei, adresa, telefon de contact, cont de Trezorerie (sau Banca pentru situatiile exceptionale), adresa de email valida pe care va primi toate notificarile sistemului;

Sa incarce obligatoriu in sistem in format electronic, lizibil copie dupa:

- Certificatul de inregistrare fiscala

- Numarul de la Registrul Comertului

- Extras de cont de Trezorerie (sau Banca Comerciala, pentru situatiile exceptionale)

Fisierele incarcate vor fi format .pdf, .word., .Jpg sau .Png. Dimensiunea maxima a unui fisier va fi de 12Mb.

Companiile inregistrate isi asuma raspunderea integrala privind continutul fisierelor incarcate in sistem.

Actualizarea Profilului Companiei cu date valide este obligatorie si este in responsabilitatea companiilor inregistrate in sistem.

 

 

Depunerea ofertelor si realizarea solicitarilor de clarificari

Pentru a primi informari privind ofertele depuse trebuie sa fiti abonat la categoria de anunturi care va intereseaza. In urma abonarii veti primi notificari atat in contul de pe platforma, cat si pe mailul configurat in sistem, privind anunturile de achizitie publicate, confirmarea postarii dumneavoastra cat si rezultatele.

Ofertele depuse vor face obiectul achizitiei.

Solicitarile de clarificari vor fi postate in Sistemul Electronic de Achizitii Directe al Universitatii de Vest din Timsoara, cel mai tarziu in preziua ofertarii la ora 13:00.

 

Sunt interzise: 

a. transmiterea prin orice mijloc a oricarui document electronic cu continut neadecvat;

b. transmiterea prin orice mijloc a oricarui fisier electronic ce contine virusi

c. transmiterea de informatii necorespunzatoare adevarului, cu prilejul inregistrarii.

e. transmiterea prin orice mijloc a oricarui document electronic cu continut pentru care utilizatorul S.E.A.D. nu detine, conform legislatiei in vigoare, dreptul de utilizare, precum si dreptul de a-l face public;

f. transmiterea prin orice mijloc a oricarui document electronic cu continut care incalca, conform legislatiei in vigoare, orice drept de proprietate intelectuala sau industriala;

g. transmiterea prin orice mijloc a oricarui document electronic cu continut nesolicitat;

j. orice alte actiuni de natura a aduce atingere bunei functionari a S.E.A.D

 

Universitatea de Vest din Timisoara isi rezerva dreptul de a modifica orice material si/sau informatie aferente utilizarii S.E.A.D., cu aducerea respectivelor modificari la cunostinta utilizatorilor, in timp util, prin informare pe mail si publicare pe S.E.A.D.”